Prémium előfizetés

2020.05.01-től az alkalmazás teljes funkcionalitása csak Prémium előfizetéssel lesz lehetséges. Enélkül is telepíthető marad a program, és kipróbálhatók lesznek a funkciók, de csak korlátozott mértékben. A program jelezni fogja, amikor demó módban (ingyenesen) már túl sokáig használtuk, és fel fogja hívni a figyelmet, hogy fizessünk elő a Prémium verzióra. Ezt a főmenü PRÉMIUM menüpontjában tudjuk majd megtenni. A Prémium előfizetés egy alacsony összegű havidíjas előfizetés, melyet havonta újíthatunk meg (későbbiekben lehetőség lesz negyedéves / éves előfizetésre is). A havi előfizetés díja 1500 Ft. lesz. Ez éves szinten körülbelül egy vagon árának felel meg, ami egy profi, sokoldalú, folyamatos fejlesztés alatt alló vezérlésért elfogadható összeg és töredéke annak amit egy átlagos modellező a hobbijára költ.


Prémium verzió előfizetés nem szükséges a következő esetekben (a változtatás jogát fenntartjuk):

1. Egy alkalommal lehetőség van 14 napos próbaverzió igénylésére is a Prémium menüben.

2. A 3-as című mozdony, valamint az 1, 2, 3 és 4-es című eszközök korlátlanul vezérelhetők Prémium előfizetés nélkül is.

3. DigiWifi felhasználóknak nem szükséges Prémium előfizetés a mozdonyvezetéshez, egyéni eszköz állításhoz, CV szerkesztéshez (tehát azokhoz a funkciókhoz, amelyek ingyenesek voltak a régi DigiTrains alkalmazásban). Ez csak a 2020. május 1. előtt vásárolt DigiWifi-k-re igaz, tehát aki ezután vásárol DigiWifi-t arra már nem. Ezt a program automatikusan kezeli. A prémium funkciók használatára, mint a vágányútállítás, forgalmista játék, modell idő stb. Prémium előfizetés szükséges.

4. Minden felhasználó, aki a Csatlakozás menüpontban a DTPro Club Server-t használja, az Prémium előfizetés nélkül tud mozdonyt vezetni a Klub Szerver leírásban foglaltak szerint. Tehát kizárólag mozdonyt tud vezetni, eszközöket állítani vagy hangos utastájékoztatást, stb. nem tud használni Prémium előfizetés nélkül. Ezzel lehetségessé válik, hogy több játékos esetén csak egy Prémium előfizetéssel akár többen is játszhassunk a terepasztalon. A családoknak, baráti társaságoknak így nem kell minden eszközre előfizetést vásárolniuk, elég egyre. Mozdonyvezetés Prémium előfizetés nélkül DTPro Klub szerver használatával: https://digitrainspro.hu/hu/2018/10/04/klub-szerver/


Az előfizetés menete:


Előfizetést a DigiTrainsPro főmenüben található PRÉMIUM menüből tudtok kezdeményezni, valamint erről a weboldalról: https://digitrainspro.hu/hu/uzlet/

Videó az előfizetés menetéről:

Fontos, hogy a Prémium menüben található App ID-t adjátok meg a rendelés megjegyzés rovatában:

Fontos: közvetlen banki átutalás esetén, adjátok meg az online rendelés után visszaigazoló e-mailben található rendelés számot, így gyorsabb lesz az előfizetés aktiválása.


Általános szerződési feltételek

Rövid ÁSZF, az előfizetéssel kapcsolatos legfontosabb információkkal, melynek elfogadása kötelező a megrendelés előtt:

https://digitrainspro.hu/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/