A DigiTrainsPro alkalmazás ingyenesen letölthető és kipróbálható. Ennek köszönhetően a felhasználók ki tudják próbálni, hogy a használni kívánt eszközön (telefon, tablet, PC), a csatlakoztatni kívánt digitális központtal megfelelően működik-e az alkalmazás.

A felhasználók vásárlás előtt kötelesek meggyőződni arról, hogy a program és a korlátozottan használható funkciók megfelelően működnek az adott eszközön és használni kívánt digitális központtal. Az előfizetéssel a felhasználók a funkciók korlátlan használatát vásárolják meg adott időszakra, melyek hibátlan működéséről vásárlás előtt kötelesek meggyőződni. Ennek fényében pénz visszatérítésre nincs lehetőség.

Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem kívánja vagy tudja tovább használni a teljes funkcionalitást, úgy a továbbiakban nem fizet elő a programra.

A DigiTrainsPro alkalmazás teljes funkcionalitással havi előfizetéssel vehető igénybe. A előfizetéshez tartozó App ID – melyet a megrendelés jegyzetek (megjegyzés) rovatában kell megadni – a befizetés megérkezését követő 2 munkanapon belül rögzítésre kerül egy szerveren. Ezzel egyidőben a számlát e-mail-ben küldjük el. Ezután az előfizetést aktiválni kell a DigiTrainsPro alkalmazás Prémium menüpontjában az “Előfizetés állapotának lekérése” gombbal (ezt a menüt a főmenüben találjuk). Az előfizetés állapotának lekéréshez internet elérés szükséges! Sikeres lekérést követően az előfizetés lejártáig nincs más teendőnk és internet kapcsolatra sincs szükség.

Az előfizetés kezdő napja az App ID szerveren történő regisztrálásának a napja. Lejárata a következő hónap ugyanazon napja, függetlenül a hónap hosszától.

Amennyiben a felhasználó rendelkezik aktív előfizetéssel a megrendelés pillanatában, akkor az előfizetés első napja az aktív előfizetés lejáratát követő első nap, így biztosítva a megszakítás nélküli program használatot. Ezért javasolt az aktív előfizetéssel rendelkező felhasználónak minimum két munkanappal az előfizetésének lejárata előtt megrendelni a következő előfizetést, annak érdekében, hogy megszakítás nélkül tujda használni a programot.

A megvásárolt liszensz csak a vásárláskor megjegyzésként megadott egyedi azonosítóval (App ID) rendelkező eszközön használható, annak átruházására nincs lehetőség. Tehát új eszköz vásárlása esetén, az új eszközre is elő kell fizetni a teljes funkcionalitáshoz.

A fizetéssel és liszensszel kapcsolatos ügyekhez a kapcsolattartási e-mail cím a következő: